Link do udostępnienia i data wygaśnięcia

NeetoRecord pozwala dostosować link do udostępniania tworzony dla każdego nagrania. W zakładce Share otwórz menu obok Copy Link, wybierz Customize link i zmień go na czytelny i łatwy do rozpoznania, zanim wyślesz go klientom lub współpracownikom.

Link do udostępniania możesz też w każdej chwili wygenerować ponownie. Po utworzeniu nowego linku poprzedni przestaje działać, co jest szybkim sposobem na cofnięcie udostępnienia filmu wysłanego do niewłaściwej osoby lub takiego, który nie ma już być publiczny. Osoby, które powinny zachować dostęp, po prostu dostają od Ciebie nowy link.

Masz coś do przekazania? Zarejestruj to zamiast planować spotkanie.

Rozpocznij z NeetoRecord już dziś.