Anulowanie i zmiana terminu

NeetoCal pozwala zdecydować, czy klienci mogą anulować lub przełożyć spotkania, z osobnymi zasadami dla każdego linku do spotkania. Gdy anulowanie i zmiana terminu są dozwolone, e-mail z potwierdzeniem zawiera linki, dzięki którym klient może anulować spotkanie lub wybrać nową datę i godzinę.

Skonfigurujesz to na karcie Cancellation and Rescheduling w zakładce Settings linku. Jeśli spotkanie jest płatne, dostępne są też opcje zwrotu przy anulowaniu. Te zasady dotyczą tylko klientów. Jako host nadal możesz w razie potrzeby przełożyć lub anulować każde spotkanie. Jeśli klient lub host odrzuci albo usunie wydarzenie w Kalendarzu Google lub Outlook, NeetoCal również oznaczy rezerwację jako anulowaną, dzięki czemu oba zapisy pozostają zsynchronizowane.

Pożegnaj się z bólami głowy związanymi z harmonogramem — rozpocznij teraz!